Dienstverlening

Detachering

Wij selecteren onze zorgprofessional zorgvuldig. Zo leveren wij personeel dat past bij de behoefte van jouw organisatie.

Continuiteit: Onze detachering maakt het mogelijk

Zorg Vooruit biedt zorgpersoneel aan voor ad hoc diensten, maar ook voor langere periodes. Wij werken met gekwalificeerd zorgpersoneel en zijn laagdrempelig te bereiken.

Door omstandigheden kan het zo zijn dat er ineens een tekort aan zorgpersoneel is. Bij Zorg Vooruit springen we hier op in. Wij lossen dit graag voor je op door een professional te sturen die je team versterkt. Neem contact met ons op en wij zorgen voor een zorgprofessional. Zo nodig, vanavond.

Als zorgprofessional hoeft je niet zelf op zoek te gaan naar een nieuw project of nieuwe opdracht, wij helpen je hierbij. Zo kun je aan de slag bij verschillende zorginstellingen. Hebben we een match, helemaal top! Is dit niet helemaal het geval, dan zoeken wij graag voor je verder naar een nieuwe zorginstelling. Dit geldt andersom ook voor de zorginstelling. Wij hopen van harte dat de match juist is, maar mocht dit niet het geval zijn, neem dan gerust contact met ons op. Dan zorgen wij voor een zorgprofessional die aansluit bij je wensen en behoeften.

Waarom zorg vooruit

Contact