Ik zoek opdrachten

Zorg Vooruit is een zorgbureau dat gespecialiseerd is in het bemiddelen van personeel in de zorg. Bij Zorg Vooruit kun je terecht voor gekwalificeerde zorgprofessionals.

Waarom Zorg Vooruit?

Zorg Vooruit biedt zorgprofessionals die begrijpen wat er nodig is voor maatwerk. Met onze 24/7-bereikbaarheid en flexibele inzetbaarheid zorgen we ervoor dat u altijd de juiste zorg ontvangt.

Zorg Vooruit biedt

Onze samenwerkingspartners

Wanneer je als zorgprofessional voor bemiddelingsbureau Zorg Vooruit kiest, dan kies je voor flexibiliteit en kwaliteit. Wij zorgen voor kwalitatieve opdrachtgevers en jij kunt aan de hand van je eigen flexibiliteit werken wanneer en waar jij maar wilt.

Zorg Vooruit is een betrokken bemiddelaar die met jou en jouw opdrachtgever afspraken maakt. Namens de opdrachtgevers zorgen wij ervoor dat jouw documenten netjes in orde zijn. VOG, diploma’s en registraties, wij controleren al jouw geleverde documenten.

Wij vinden het belangrijk dat je in staat bent problemen te signaleren en vervolgens je bevindingen te rapporteren. Sta jij stevig in je schoenen en kun je adequaat handelen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Why Choose Us

Onze specialismen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Kom in beweging!

Blijf jezelf ontwikkelen door je aan te sluiten bij Zorg Vooruit. Bij ons kan je als zzp’er werken, maar je hebt een team achter je staan wanneer je ons nodig hebt. Zo werk je zelfstandig, maar ben je nooit alleen.

Keuze genoeg

Er is bij Zorg Vooruit niet één richting. Er is keuze genoeg. Ga je voor begeleider in de GGZ, een thuiszorgroute in de ouderenzorg of een nachtdienst in de gehandicaptenzorg? Wij hebben het allemaal!

Jij beslist

Wil je elke maandag werken, alleen tijdens het weekend of ben jij altijd beschikbaar? Jij geeft aan wanneer en waar je kan werken. Wij leggen onze opdrachtgevers voor, maar jij behoudt de regie.

Weet met wie je werkt

Wij maken gebruik van een flexibel planningssysteem. Jij geeft aan wanneer je kunt werken en afgestemd op jouw beschikbaarheid, word jij ingedeeld. Naast het planningssysteem, zorgen wij er ook altijd voor dat er persoonlijk contact is.

Makkelijk je financiën regelen

Via ons planningssysteem kun je makkelijk je uren inzien, aanpassen en goedkeuren. Dit geldt ook voor het opstellen van je factuur. Wij zorgen ervoor dat we je factuur elke maand op tijd betalen. Zo weten we allebei waar we aan toe zijn.

Groeien kan altijd

Bij Zorg Vooruit stimuleren wij ontwikkeling en zelfontplooiing. Wij bieden cursussen en modules aan waardoor jij altijd op de hoogte bent van het laatste nieuws en is er tegelijkertijd mogelijkheid tot groei. Zo hanteren wij een hoge kwaliteit.

Veelgestelde vragen

Wij leveren personeel in de volgende zorgsectoren:

 1. GGZ;
 2. Jeugdzorg;
 3. Ouderenzorg;
 4. Thuiszorg;
 5. Gehandicaptenzorg;
 6. Speciaal onderwijs;
 7. Sociale wijkteams.

De volgende functies behoren tot deze domeinen:

 1. Verpleegkundigen;
 2. Pedagogische medewerkers;
 3. Sociotherapeuten;
 4. Verzorgende IG;
 5. Gedragswetenschappers
 6. Psychologen;
 7. Interventie medewerkers voor onderwijs

 

Daarnaast leveren wij ook complete interventie teams voor het opstarten/ondersteunen van een afdeling.

Wij controleren de diploma’s via het diplomaregister van DUO. Daarnaast hebben we een recente VOG (niet ouder als zes maanden) nodig om de zzp’er aan te melden. De VOG wordt door middel van een UV lamp gecontroleerd op geldigheid. Elke zes maanden vragen wij een nieuwe VOG aan voor de medewerkers. Bovendien is het verplicht voor onze medewerkers om zich aan te melden bij de klachtenportaal en om over een beroepsaansprakelijkheidsverzekering te beschikken. Wij vragen twee referenties op die ook nabellen.

Wij hebben een controlesysteem op de benodigde certificaten, zoals BHV, EHBO en weerbarheidscursus.

Wij kijken naar de ervaringen en expertise van de medewerkers en koppelen die aan de hulpvraag. Wij werken met profielschetsen van onze samenwerkingspartners waarbij direct de kwalificaties zichtbaar zijn en dus simpel tot een match kunnen komen.

.

De intake gesprekken (van ongeveer 30 minuten) vinden standaard plaats bij ons op kantoor in Rotterdam. Tijdens dit gesprek nemen we onder het genot van een kopje koffie jouw cv door en vertellen we over de diensten, onze opdrachtgevers en onze verwachtingen en werkwijze. Woon je niet in de buurt? Dan kunnen wij (na overleg) ook videobellen.

Vanwege de huidige Corona maatregelen is het momenteel mogelijk om je sollicitatie digitaal te houden, geef daarom je voorkeur vroegtijdig bij ons aan.

Om bij ons ingeschreven te worden als zzp’er, heb je de volgende documenten nodig:

 Kopie paspoort of ID

 KVK uittreksel

 VOG (niet ouder dan 6 maanden), deze kunnen wij ook voor je aanvragen

 Bewijs van inschrijving in DUO van je zorg gerelateerde diploma en je originele diploma

 Zorg gerelateerde certificaten (zoals medicatie, agressie, BHV etc.)

 CV

 Kopie bankpas

 Polisblad beroepsaansprakelijkheidsverzekering

 Klachtenportaal inschrijvingsbewijs

 Btw-nummer bewijsdocument

 Verklaring betalingsgedrag van de Belastingdienst (volgens WKA-wet)

 SKJ registratie (indien in bezit)

Om bij ons ingeschreven te worden in loondiest, heb je de volgende documenten nodig:

 NAW gegevens

 IBAN nummer / kopie bankpas

 Kopie identiteitsbewijs (voorkant en achterkant)

 CV

 Diploma

 Certificaten

 VOG; Niet ouder dan zes maanden, anders kunnen wij het aanvragen

Een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is je bewijs van goed gedrag. Je kunt zelf een VOG online aanvragen via de website van de overheid. Als je dit liever via ons regelt, dan kan dit ook! Met jouw persoonsgegevens vragen we gemakkelijk een VOG voor je aan. Wij hebben een VOG van maximaal 6 maanden oud nodig en zullen elk jaar vragen om jouw VOG te vernieuwen.

Een klachtenportaal is een verplicht document die wij nodig hebben voor je inschrijving. Wanneer je bent ingeschreven als lid bij Klachtenportaal Zorg geef je de cliënt de mogelijkheid een klacht op de juiste wijze te laten behandelen. Kies voor een klachtenregeling bij een organisatie die is aangesloten bij Stichting klachtenregeling.nl en welke is erkend door de rijksoverheid. Bijvoorbeeld SoloPartners. Dit is een middelgrote organisatie die zich volledig richt op de zzp’er in de zorg. Zij bieden verschillende pakketten aan, zodat zzp’ers geholpen worden te voldoen aan de Wkkgz.