Over Zorg Vooruit

Zorg Vooruit gelooft in kwaliteit en in het leveren van de beste zorg. Iedereen heeft recht op herstel en zorg en wij werken daar graag aan mee.

Wie wij zijn

Gespecialiseerd in het bemiddelen van zorgprofessionals.

De zorg is continu onderhevig aan veranderingen. Een huidig probleem binnen de zorg zijn de personeelstekorten. Dat komt niet ten goede aan de kwaliteit van de zorg. Bemiddelingsbureau Zorg Vooruit komt daarom met een oplossing. Door te werken met zzp’ers in de zorg, kunnen wij onze klanten altijd passende zorgprofessionals bieden.

Zorg Vooruit is een bemiddelingsbureau dat gevestigd is in Terschuur, maar personeel levert door heel het land. Wij zijn gespecialiseerd in het bemiddelen van zorgprofessionals.

Contact

Op zoek naar een zorgprofessional of ben je een zorgprofessional?

Wij vinden het belangrijk om aan de wensen van de klant te voldoen. Zorg Vooruit is daarom 24/7 bereikbaar en klanten kunnen op elk moment van de dag bij ons terecht voor direct zorgpersoneel op maat. Om de kwaliteit van onze dienstverlening hoog te houden, is persoonlijke communicatie essentieel.

Zorg Vooruit heeft contact met zorginstellingen en werknemers dan ook hoog in het vaandel staan. Door de service met de klanten en het personeel te evalueren, werken wij elke dag hard aan het waarborgen van de beste zorgverlening. Dit doen wij graag, want wanneer onze klanten tevreden zijn, zijn wij tevreden.

Missie en visie

Klant en zorgprofessional in verbinding

Wij verbinden zorgprofessionals met cliënten, voor kwalitatieve zorg en maatwerk.

Onze missie

Zorg Vooruit gelooft in kwaliteit en in het leveren van de beste zorg. Iedereen heeft recht op herstel en zorg en wij werken daar graag aan mee. Als bemiddelingsbureau vinden wij het erg belangrijk om mee te denken zodat de juiste zorg kan worden geleverd. Door te werken met zzp’ers, slagen wij erin om directe zorg op maat aan te kunnen bieden. En daar zijn wij trots op.

Onze visie

Ontwikkelen vinden we bij Zorg Vooruit belangrijk. Als dynamische organisatie in de zorg is het nodig om mee te gaan in de constante veranderingen. Als bemiddelingsbureau in de zorg vinden wij het van groot belang om hierin goed mee te bewegen. Wij zijn 24/7 bereikbaar voor al onze klanten. Kwaliteit en bereikbaarheid vinden we uitermate belangrijk. Zorg Vooruit wil een zorgwereld creëren waarin klant en zorgprofessional in verbinding staan.